Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Υπογράφω σημαίνει....πως το μεγάλο μήνυμα θα δoθεί σύντομα!


Καναπεδάτος;;; ΟΧΙ! Υπογράφουμε την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....Βοηθάμε στην προσπάθεια να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!!! ΟΧΙ στην Κυβέρνηση του μνημονίου..




24 Φεβρουαρίου 2012

Στις επτά η ώρα το πρωί ο κ. Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσο των κοινωνικών δικτύων. Χιλιάδες λαού τον ακολούθησαν και άλλοι τόσοι τον ακολουθούσαν, πριν την αναγγελία του κόμματος, σε facebook και twitter. Γράφτηκαν πολλά σχόλια, άλλα υβριστικά, άλλα υποστηρικτικά, και άλλα πικρόχολα και...μνημονιακά!

Πόσοι όμως από αυτούς που τον ακολουθούν στα social media τον ακολουθούν... πραγματικά; Πόσοι τον στηρίζουν με την ίδια θέρμη όσο αυτή που έχουν όταν γράφουν κάτι γι αυτόν στο facebook; Αν πιστεύεις πως είσαι ένας από αυτούς ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.

Δείχνουμε την έμπρακτη συμπόρευση μας με τον Πάνο Καμμένο, υπογράφωντας την ιδρυτική διακήρυξη. Γινόμαστε ιδρυτικά στελέχη, βοηθάμε το κόμμα να γίνει μεγάλο...να γίνει τόσο που να κάνει του ανθ-έλληνες να τρέμουν.



Εκτυπώστε την Κατάσταση Υπογραφόντων, συμπληρώστε την και στείλτε την στα γραφεία του κόμματος :


Ανεξάρτητοι Έλληνες
Λεωφόρος Συγγρού 196,
17671, Καλλιθέα.


Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε στους κατά τόπους οργανωτικούς πυρήνες που πραγματικά κάνουν καταπληκτική δουλειά μέχρι στιγμής.


Οργανωτικοί πυρήνες σε:

Ηράκλειο
Χανιά
Σέρρες
Θεσσαλονίκη
Βόρεια Εύβοια
Πάτρα
Κεφαλλονιά
Λέσβο
Πειραιά
Θεσσαλία
Ηλεία
Ιωαννίνα
Κοζάνη
Έβρο
Χαλκιδική

και ακολουθούν κι άλλοι.......



ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ (πάρα πολλοί)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου