Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ηγέτης του διαδικτύου ο Καμμένος, Περισσότεροι από 7.000 πολίτες επισκέφθηκαν την σελίδα του



«Ηγετική» παρουσία στο διαδίκτυο έχει ο μετέχον στο Κίνημα των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής εδώ και χρόνια «χτίζει» με μεθοδικότητα την παρουσία του, στον θαυμαστό χώρο του internet. Χθες, λοιπόν, ήταν η ώρα για να απολαύσει τους καρπούς της προσπάθειας που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που έγινε στο προσωπικό προφίλ του Πάνου Καμμένου στο facebook, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι, μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν like, στο post, που ανήρτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής στις 7:00 το πρωί.
Οι περισσότεροι εξ αυτών επισκέφθηκαν την σελίδα του Πάνου, σε διάρκεια τριών ωρών. Επειδή, οι παραδοσιακοί «παίκτες» της πολιτικής σκακιέρας, έχουν υποβαθμίσει, εκτός των άλλων, και τον ρόλο του διαδικτύου στην διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού, καλό θα ήταν να μελετήσουν πιο σοβαρά το «φαινόμενο Καμμένου». Και, οφείλουν να το μελετήσουν γιατί από τα μηνύματα που κάθονται και γράφουν οι πολίτες θα κατανοήσουν ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει θυμό. Ο Καμμένος, ίσως είναι ο μόνος εν Ελλάδι πολιτικός που και έπιασε το μήνυμα, αλλά κυρίως κατανόησε την τεράστια δύναμη που έχει το διαδίκτυο στο υπάρχουν σκηνικό.

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Αν επισκεφτεί κανείς τα προφίλ των μεγάλων κομμάτων στο facebook, είναι εύκολο να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό που επισημαίνουν, αναφορικά με την δουλειά που έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος στο διαδίκτυο.

ΠΑΣΟΚ: 37.928 φίλους

Ν.Δ.: 19.415 φίλους

Δημοκρατική Συμμαχία: 3.301 φίλους - Ντόρα Μπακογιάννη: 13.208 φίλους

Πάνος Καμμένος: 45.404 φίλους.

ΛΑ.Ο.Σ.: 1.174 φίλους

Φώτης Κουβέλης: 309 φίλους

Πηγή: www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου